Zure pribatutasuna errespetatzen dugu. Ez ditugu salduko edo partekatuko zure datu pertsonalak, zure izena, jaiotza-data, helbide elektronikoa eta pasahitza barne. Speedy Net-en beste pertsonei bidaltzen dizkiezun mezuak pertsonalak dira, eta ez dira beste pertsona edo webgune batzuekin partekatuko. Zure pasahitza gure datu-basean zifratuta gordetzen da.
Zure Speedy Net profila denek ikus dezakete, baina zuk aukera dezakezu norekin partekatu zure helbide elektronikoa eta jaiotza-data. Speedy Match-en izena eman baduzu, zure Speedy Match profila webgunean ezarri dituzun aukeren arabera zurekin bat datozen pertsonek bakarrik ikusiko dute, eta zu ere haiekin bat etorriko zara haien ezarpenen arabera. Zure Speedy Match profila ez da Google-n agertuko, eta webgunean erregistratuta ez dauden pertsonek ezin izango dute ikusi.
Zure kontua Speedy Net edo Speedy Match-en desaktibatu baduzu, gune horretako zure profila gunetik kenduko da, eta ez zara agertuko beste pertsonen bilaketa-emaitzetan. Kontuan izan Speedy Net kontua desaktibatzeak Speedy Match-eko zure kontua ere automatikoki desaktibatzen duela. Speedy Match-eko kontua bakarrik desaktiba dezakezu; kasu horretan, zure Speedy Net kontuak aktibo jarraituko du. Nahi duzunean berraktiba dezakezu zure kontua desaktibatu ondoren.
Nahi baduzu, zure kontua ezaba dezakezu Speedy Net-en. Zure Speedy Net kontua ezabatzeak zure Speedy Match kontua ere automatikoki ezabatuko du. Zure Speedy Net kontua ezabatzeko, hasi saioa Speedy Net-en, desaktibatu zure kontua, eta ondoren egin klik “Ezabatu kontua” botoian (“Editatu profila” menuan). Bete formularioako datuak eta baieztatu. Kontuan izan ezabatutako kontu bat ezin dela berreskuratu. Kontua ezabatzea iraunkorra eta atzeraezina da.